Інтелектуальні методи прогнозування соціально-економічних процесів - Стрижиченко, Костянтин Анатолійович; Гольтяєва, Людмила Анатоліївна; Степуріна, Світлана Олександрівна (My University, 2017)
Розроблено лабораторні роботи, метою яких є закріплення й поглиблення знань теоретичного та практичного матеріалу, набуття навичок аналізу різних типів даних за допомогою пакету прикладних програм.
Keywords: лабораторний практикум; моделювання; динамічні економічні процеси; прогнозування; прикладні програми; компетентності