До проблеми методики розрахунку вартості години вільного часу - Нефьодов, М. А.; Птиця, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглядаються існуючі методики визначення вартості вільного часу населення і його впливу на зміну об'ємів реалізації підприємства. Представлена альтернативна аналітична модель розрахунку вартості години вільного часу.

Existent methodologies of determination of cost of notice time of population and his influence are examined on the change of volumes of realization of enterprise. The alternative analytical model of calculation of cost of notice time is presented
Keywords: вартість вільного часу; радіус обслуговування; клієнтура; рівень обслуговування; об'єм реалізації; підприємство; cost of spare time; radius of service; level of service; volume of realization