Інформаційна безпека – ключ до здорового суспільства - Семенов, Євгеній Олександрович (ГО "СФБЖДЛ", 2015)
Обґрунтовано доцільність підвищення рівня інформаційної безпеки в Україні, як однієї із складових здорового суспільства.

The expediency of improving information security in Ukraine as one of the components of a healthy society.
Information security - the key to a healthy society
Keywords: інформаційна безпека; суспільство; information security; society