Зінченко, Марія ГеоргіївнаЗабіяка, Наталія Анатоліївна2022-05-142022-05-142021Методичні вказівки до лабораторної роботи "Дослідження якості природної і питної води" з дисципліни "Спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції" [Електронний ресурс] : для студ. всіх форм навчання, спец. 133 – Галузеве машинобудування спеціалізації "Обладнання переробних і харчових виробництв" / уклад.: М. Г. Зінченко, Н. А. Забіяка. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2021. – 15 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56874.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/56874Освоєння методів санітарно-мікробіологічного контролю якості природної і питної води, визначення вмісту у воді бактерій групи кишкової палички.ukметодичні вказівкилабораторні роботиспеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукціїдослідження якості природної і питної водисанітарно-мікробіологічний контрольвизначення колі-титрувизначення колі-індексубродильний методМетодичні вказівки до лабораторної роботи "Дослідження якості природної і питної води" з дисципліни "Спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0001-7984-2881https://orcid.org/0000-0003-2837-5317