Методичні вказівки до лабораторної роботи "Дослідження якості природної і питної води" з дисципліни "Спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції" - Зінченко, Марія Георгіївна; Забіяка, Наталія Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Освоєння методів санітарно-мікробіологічного контролю якості природної і питної води, визначення вмісту у воді бактерій групи кишкової палички.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; спеціальне обладнання переробних виробництв сільськогосподарської продукції; дослідження якості природної і питної води; санітарно-мікробіологічний контроль; визначення колі-титру; визначення колі-індексу; бродильний метод