Питання діагностики банкрутства підприємств металургійного комплексу України в умовах фінансової кризи - Коваленко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Основною метою статті є формулювання рекомендацій з діагностики й виявлення масштабів кризового стану господарюючого суб'єкта, розробка заходів антикризового фінансового управління.

The chief object of this article is to give the recommendations in diagnostics anole to defind a scale of the state of crisis of a business, to develop the means of anti-crisis management of a business.
Keywords: антикризове управління; кризовий стан; фінансова стабілізація; прогнозування