Методичні вказівки до самостійної роботи за темою "Частотні характеристики лінійних електричних кіл" - Резинкіна, Марина Михайлівна; Гетьман, Андрій Володимирович; Кубрик, Борис Іванович; Литвиненко, Світлана Анатоліївна (Видавничий центр НТУ "ХПІ", 2020)
Частотні характеристики входять невід'ємною частиною до частотного методу аналізу процесів в електричних колах, який широко використовується для розрахунків гармонійних спектрів сигналів та проходження сигналів через електричні кола. У зв'язку з цим студентам необхідно не тільки досконало засвоїти методику отримання частотних характеристик, а також твердо знати особливості і характеристики типових ланок, що розглянуті в цій роботі.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; Комплексна передавальна функція; матриці чотириполюсників; двополюсник; амплітудно-частотна характеристика; фазочастотна характеристика; ідеальні підсилюючі ланки; інерційна ланка; коливальна ланка