Энергосберегающие схемы испытаний кабелей с полиэтиленовой изоляцией - Золотарев, Владимир Михайлович; Карпушенко, Василий Петрович; Кривенко, А. Ф.; Золотарев, Владимир Владимирович; Науменко, Алексей Антонович (НТУ "ХПИ", 2008)
Запропоновано вирішення проблеми випробувань новітніх вітчизняних кабелів зі зшитою поліетиленовою ізоляцією з допомогою економічних резонансних схем.

The solution of the problem of testing novel Ukrainian cables with insulation of sheathed polyethylene using economical resonance circuits.
Keywords: частичные разряды; ЧР; высокое напряжение; кабельно-проводниковая продукция; высоковольтный испытательный комплекс