Аналіз показників спортивно-масової роботи в НТУ "ХПІ" за період 2020–2024 років - Долгарева, Марія Георгіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В роботі проведено аналіз показників спортивно-масової роботи таких як, кількість участі у змаганнях, кількість завойованих медалей, присвоєння спортивних звань, проведення масових заходів та інше, в НТУ "ХПІ" за період 2020–2024 років. Надано рекомендації щодо стратегії розвитку спортивно-масової роботи в університеті на майбутні п'ять років.
Keywords: оздоровча робота; спортивно-масова робота; студентський спорт; змагання; аналіз показників; спорт вищих досягнень