Методика розрахунку довжини регенераційної ділянки цифрової мережі оперативно-технологічного зв’язку - Волков, О. С.; Беспалова, М. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Запропоновано методику розрахунку довжини регенераційної ділянки оперативно-технологічного зв’язку, яка дозволяє забезпечити ефективне функціонування оперативно-технологічного зв’язку з використанням технології xDSL.

Рroposed a method for calculating the length of the regeneration area operational and technological communication, which allows providing the effective functioning of operational and technological communication in remote areas of the railway based on the use technology.
Keywords: регенераційна ділянка; регенератор; завадозахищеність; перехідні згасання; передача інформції; залізничний транспорт; regeneration area; regenerator; noise immunity; transient attenuation