Інвестиційна активність як фактор ефективної інноваційної діяльності - Беспрозванних, Олег Олександрович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2020)
Обґрунтовано, що інвестиційний процес - багатогранний процес, що має комплексний характер, спрямований на вкладення в об'єкти підприємницької і іншої (зокрема інноваційної) діяльності.
Keywords: інвестиції; інновації; економічна ефективність; промислові підприємства