Оптимізація структури капіталу підприємства - Борзенко, Володимир Іванович; П'ятак, Тетяна Вікторівна; Решетняк, Юрій Борисович (НТУ "ХПІ", 2011)
В роботі пропонується формування оптимальної структури капіталу підприємства з урахуванням сукупності факторів.

In work is offered shaping the optimum structure of the capital of the enterprise with provision for collections factor
Keywords: оптимізація; структура капіталу; рентабельність; власний капітал; сукупний капітал; позичковий капітал