Комплексний підхід до управління конкурентоспроможністю промислової продукції - Перерва, Петро Григорович; Романчик, Тетяна Володимирівна (Луцький національний технічний університет, 2012)
В статті запропоновано методичний підхід до управління конкурентоспроможністю продукції промислових підприємств, заснований на зіставленні рівня ринкової конкурентоздатності продукту та внутрішньої конкурентоспроможності відповідного проекту.

In the article the methodical approach to managing competitive products industry, based on a comparison of the level of market competitiveness and internal product competitiveness of the project.
Comprehensive approach to competitiveness of industrial production
Keywords: ринкова конкурентоспроможність; конкурентоспроможність проекту; двобічний підхід; результативність діяльності; market competitiveness; two sided approach; performance activities