Напрями дослідження кон'юнктури ринку - Ларка, Людмила Сергіївна; Кузнецова, Анастасія Федорівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Визначено основні цілі маркетингових досліджень кон'юнктури ринку, запропоновано основні групи даних для аналізу кон'юнктури ринку.
Keywords: маркетингове дослідження; кон'юнктура ринку; попит; пропозиція