Інформаційні технології в діяльності менеджера промислового підприємства - Кобєлєв, Іван Валерійович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2025)
В доповіді доведено, що застосування інформаційних технологій у діяльності менеджера промислового підприємства є необхідністю для досягнення ефективності, конкурентоспроможності та стабільного розвитку. Використання сучасних ІТ-рішень дозволяє оптимізувати бізнес-процеси, покращити контроль та аналітику, що позитивно впливає на загальну продуктивність підприємства
Keywords: інформаційні послуги; менеджери; управління; ефективність; промислові підприємства