Тренінг іноземних студентів щодо підготовки до тестування та модулів з дисциплін "Українська мова як іноземна" та "Мова навчання" в аспекті інтеграційної концепції комунікативно-інтенційної моделі - Полянська, Ірина Валентинівна; Чернявська, Світлана Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Посібник є складником Методичної бази, що вона стратегічно реалізує концептуальні ідеї інноваційного проекту "Комунікативно-інтенційна модель як нова біозбалансована еволюційна освіта" (КІМ як НБЕО), який автори досліджують, апробують та впроваджують на кафедрі протягом останніх років. Подано матеріали та завдання для підготовки іноземних студентів до тестування та модульних контролів. Призначено для студентів-іноземців усіх спеціальностей.
Keywords: офіційно-діловий стиль; художня література; читання; аудіювання; писемне мовлення; комунікація