Дослідження деяких аспектів підвищення ефективності енергозберігаючих заходів у житлових будинках - Абєлєшов, В. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
Робота присвячена дослідженню деяких питань підвищення ефективності енергозберігаючих заходів в житлових будівлях шляхом аналізу основних проблем, тенденцій і напрямів їх розвитку на сучасному етапі.

Work is devoted to research of some questions of increase of efficiency of energy economy action in dwelling-houses by the analysis of basic problems, tendencies and directions of their development on a modern stage.
Research of some aspects of increase of efficiency of energy economy actions in dwelling-houses
Keywords: енергетика; енергетична політика; теплова енергія; житлово-комунальне господарство