Алгоритми хешування в ігрових додатках - Рисований, Олександр Миколайович (Одеський національний технологічний університет, 2025)
У даному дослідженні розглядаються сучасні тенденції та перспективи впровадження використання хеш-функцій в комп‘ютерних іграх. Проаналізовано області застосування хеш-функцій. При аналізі програмного забезпечення комп'ютерних ігор було виявлено, що популярними алгоритмами в іграх є прості хеш-алгоритми. Проаналізовано як переваги, так і недоліки хеш функцій при використанні в комп‘ютерних іграх.
Keywords: комп'ютерні ігри; ігрові додатки; хешування; програмування ігор; хеш-функції; некриптографічні хеші