Розробка програмного забезпечення для аналізу розподілення концентрації від‘ємних аеронів в приміщеннях з нахиленою площиною - Строкань, О. В.; Дубініна, О. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
Розглянуто закономірність розповсюдження від’ємних аероіонів від штучних джерел аероіонізації на нахиленій площині, на основі яких розроблено алгоритм аналізу розподілення концентрації від'ємних аеронів в приміщеннях з нахиленою площиною. Відповідно до розробленого алгоритму створено програмний засіб, який направлений на автоматизацію розрахунку та побудови сприятливих для людини ізоліній концентрації від’ємних аероіонів відповідно до заданих параметрів приміщення.

Considered distribution pattern of negative aeron from artificial sources aeroionization inclined to the plane on which the algorithm analyzing the concentration distribution of negative aeron indoor inclined plane. According to the algorithm created a software tool that aims at automating the calculation and construction of a man-contour concentration of negative aeron according to set parameters facilities.
Development software for the analysis the distribution of concentration negative aeron indoor inclined plane
Keywords: алгоритм; засіб програмний; аеронізація; автоматизація; ізолінії; algorithm; software; negative aeron; inclined plane; concentration