Диверсифікація режимів здійснення технології газодинамічного впливу при виготовленні виливків способом ЛВМ - Селівьорстов, В. Ю.; Кущ, П. Д. (НТУ "ХПІ", 2010)
Приведені дані аналітичних досліджень та результати натурних випробувань технології газодинамічного впливу на розплав при литті по витоплюваним моделям. Показана можливість диверсифікації режимів використання означеного активного фізичного методу впливу та перспективність проведення подальших досліджень.

Information of analytical researches and results of models tests of technology of gaz-dynamyc influence is resulted on fusion at casting on the smelted models. Possibility of diversification of the modes of the use of the indicated active physical method is rotined influences and perspective of leadthrough of subsequent researches.
Keywords: якість виливків; натурні випробування технології; розплав в ливарній формі; витоплювані моделі; рівень газового тиску; mode; gaz-dynamyc influencing; casting on the melted models