Вплив сучасних тенденцій на реформування ринку електроенергії України - Мехович, Сергій Анатолійович; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (ВТД "Університетська книга", 2012)
Стаття присвячена визначенню найбільш пріоритетних напрямків співробітництва України та Європейського Співтовариства в сфері енергетики. Висвітлено перешкоди на шляху приведення принципів та вимог українського енергетичного ринку до загальносвітових.

This article is devoted to defining the priority areas of cooperation between Ukraine and the European Community on energy. Deals with obstacles to the adaptation of the Ukrainian energy market with global principles and requirements.
The influence of modern trends in the electricity market reforming in Ukraine
Keywords: лібералізація; ринок енергетичний; законодавство України; енергозабезпечення; Енергетичне Співтовариство; electricity market reform; liberalization; energy legislation