Розвиток звітного інформаційного забезпечення управління людським капіталом підприємства - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Хмельницький національний університет, 2012)
Визначено шляхи оприлюднення інформації про людський капітал та встановлено роль звітності в процесах інформування суспільства як основи розробки рекомендацій з інтеграції бухгалтерської та соціальної звітності.

Determined ways of publishing information about human capital and established the role of accounting in the processes of public information as a basis for developing recommendations for the integration of financial and social reporting.
Keywords: людський капітал; облікова інформація; фінансова звітність; нефінансове звітування