Метаногенез і технологічні схеми отримання біогазу - Куріс, Ю. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
У статті описано процес анаеробного перетворення органічних речовин при метагенезі і показані технологічні схеми отримання біогазу.
Metanogenez and flowsheets of receipt of biogas
Keywords: органічні речовини; метаногенез; біогаз; субстрат; гній; худоба; анаеробний біофільтр; anaerobic transformation; metagenesis; biogas