Уско, А. О.Самойленко, Сергій ІвановичОгурцов, Олександр Миколайович2020-03-032020-03-032019Уско А. О. Корисні властивості м'яких сирів типу Камамбер з використанням Penicillium camamberti / А. О. Уско, С. І. Самойленко, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 356.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44777ukмікроорганізмиамінокислотисквашування молокалактобактеріїКорисні властивості м'яких сирів типу Камамбер з використанням Penicillium camambertiThesis