Вплив соціальних мереж під час війни на психічне здоров'я людей - Чумак, М. В.; Гуренко, Ірина Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Розглянуто вплив соцмереж на людей та надано рекомендації щодо психологічної допомоги.

The impact of social networks on people is considered and recommendations for psychological help are provided.
The influence of social networks during the war on people's mental health
Keywords: соціальні мережі; психіка; social networks; psyche