Мотивація праці в сучасних умовах розвитку економіки - Костенко, А. В.; Линник, Олена Іванівна (НТУ "ХПІ", 2010)
Directions of motivation of labour are in-process examined, with the purpose of increase of efficiency of production.
Keywords: економіка України; трансформація економіки; ефективність виробництва; потенціал людський; результативність праці; стимули матеріальні