Чи потрібен університету Кодекс честі студента? - Петутіна, Олена Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Запровадження Кодексу честі студента розглядається у статті як один з найефективніших засобів боротьби з негативними явищами у розвиткуморальних відносин в університеті. У Додатку наводиться Проект Кодексу честі студента НТУ «ХПІ».

In the article the introduction of the Student Honor Code is considered as one of the effective combat means with the negative phenomena in the development of moral relations at the university. The project of the Student Honor Code of NTU «KhPI» is given in the article.
Keywords: негативні явища; моральні відносини; позитивні зміни; міжуніверситетська солідарність; добровільна угода; навчально-виховний процес; Буряк Г. В.; Красіков Михайло Михайлович; додаток; проект