Технологія організації проектної діяльності студентів вищих навчальних закладів - Кравченко, Г. Ю. (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті розкрито значення впровадження методу проектів у практику освітньої діяльності кафедр вищих навчальних закладів. Доведено, що моделювання і проектування стають ефективними технологіями навчання, які спрямовують студентів на усвідомлену діяльність і передбачають їх професійний розвиток. Звернено увагу на умови та фактори, що впливають на ефективність та результативність виконання проекту.

In the article the importance of using a method of projects in the educational activities of the departments of higher educational institutions. It is proved that the simulation and projection of effective technologies are learning that guide students to the conscious activities and provide for their professional development. Attention is drawn to the conditions and factors affecting the efficiency and effectiveness of the project.
Technology project activities of the university students
Keywords: освіта вища; технології педагогічні; активність пізнавальна; діяльність інноваційна; метод проектів; проектування; моделювання; управління проектами; project method; project activities; modeling; projection stages; technology project management