Формування системи структурних показників оцінки бізнес-процесів на підприємстві - Прохоренко, Олена Вікторівна; Брінь, Павло Володимирович (Херсонський державний університет, 2018)
У статті узагальнено наявні методи вимірювання структурних показників бізнес-процесів та розглянуто особливості оцінювання вагомості окремих бізнес-процесів у системі підприємства. Запропоновано систему показників вагомості та методи їх розрахунку. Запропонований комплексний показник може бути використаний для матричного аналізу бізнес-процесів підприємства.

The article generalizes existing methods of measuring the structural indicators of business processes and considers the features of evaluation of the individual business processes significance in the enterprise system. The system of significance indicators and methods of their calculation are offered. The proposed comprehensive indicator can be used for matrix analysis of business processes of the enterprise.
Formation of the system of structural indicators for business processes assessment at the enterprise
Keywords: бізнес-процес; активи; вагомість бізнес-процесу; залученість організаційна; вартість додана; успіх; business process significance; organizational involvement; added value; success; assets