Методичні вказівки до лабораторної роботи "Створення консольного застосунку мовою C++ у Microsoft Visual Studio 2010" з курсу "Програмування" для студентів напряму 6.040302 – Інформатика і курсу "Програмування та алгоритмічні мови" - Безменов, Микола Іванович; Безменова, Ольга Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2013)
Сучасне програмування орієнтоване не написання програм на папері, а розробку їх у середовищі програмування з налаштунням у діалоговому режимі. У зв’язку із цим знання тільки безпосередньо мови програмування зараз є недостатнім – програміст повинен знати середовище програмування, уміти користуватися тими сервісними засобами, які надає це середовище. Метою даної лабораторної роботи є освоєння середовища розробки Microsoft Visual 2010 і отримання початкових навичок у розробці консольного застосунку мовою C++.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; програмування; Microsoft Visual Studio 2010; консольний застосунок мовою C++