Пристрій резонансного посилення електричної потужності на базі двох активно-реактивних послідовних контурів із загальним ємнісним накопичувачем енергії - Батигін, Юрій Вікторович; Чаплигін, Євген Олександрович; Шиндерук, Світлана Олександрівна; Болюх, Володимир Федорович; Кочерга, Олександр Іванович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Пристрій резонансного посилення електричної потужності складається з двох активно-реактивних контурів, включених послідовно в електричне коло джерела збудження. До схеми пристрою введено загальний ємнісний накопичувач енергії, який поєднує перший послідовний R1L1C1 контур, що містить джерело сигналу та другий послідовний R2L2C2 контур, що містить активне навантаження посилювача.
Keywords: патент; корисна модель; електротехніка; електрична енергія; потужність; резонансні частоти; сигнали; магнітне поле