Петік, Ігор ПавловичЛазоренко, В. В.Гербич, К. С.Манжелій, А. В.2023-01-032023-01-032022Моделювання складу спеціальних продуктів на основі насіння олійних культур [Електронний ресурс] / І. П. Петік, В. В. Лазоренко, К. С. Гербич, А. В. Манжелій // Автоматизація, електроніка, інформаційно-вимірювальні технології: освіта, наука, практика : матеріали 4-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 01-02 грудня 2022 р. / ред. кол.: П. О. Качанов [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 162-163. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60787.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60787ukхарчові продуктипродукти для веганівсировинні інгредієнтинасінняМоделювання складу спеціальних продуктів на основі насіння олійних культурArticle