Методичні вказівки та контрольні завдання з дисципліни "Юридична психологія" - Фалько, Карина Отеллівна (My University, 2019)
Метою викладання навчальної дисципліни "Юридична психологія" є надання представлення про сучасний стан і розвиток юридичної психології, ознайомлення зі структурою і основними напрямками. Викладання дисципліни "Юридична психологія" полягає у систематизованому наданні знань про: психологічні типи злочинців, дослідження мотивації злочинної поведінки, психологію злочинних груп, психологічні особливості злочинності неповнолітніх та жінок, та інші психологічні аспекти кримінального судочинства, які б дозволили досягати в майбутньому успіхів у професійній діяльності юридичного психолога.
Keywords: методичні вказівки; суїцидальна поведінка; причини бродяжництва; пенітенціарна психологія; віктимна поведінка