Комп'ютерна гра в жанрі симулятора з використанням Unity - Вракіна, Каріна Павлівна; Вракіна, Вікторія Вікторівна (My University, 2022)
Метою даної роботи є розробка програмного забезпечення для мобільних пристроїв – Idle Games. Користувач може будувати цілі галактики, заселяти їх планетами, піднімати ці планети і поширюватися по всьому Всесвіту. Користувачеві надається десять готових до розробки галактик і десятки планет, які можна модернізувати та розвивати, зокрема, завдяки прискорювачам на батарейках. Програма була написана з використанням движка Unity і мови C#. Особливу увагу було приділено технології шифрування, а також шаблонам ключів, зокрема SOLID.
Keywords: відеоігри; програмне забезпечення; Idle Games; технологія шифрування; бездіяльна гра