Рекламна стратегія готелю в повоєнний період: міжнародний аспект - Чернишов, Євген; Ларка, Людмила Сергіївна (My University, 2023)
Визначено основні канали збуту готельних номерів. Сформульовано особливості рекламної стратегії при прямому продажі готельних послуг. Систематизовані показники ефективності рекламної стратегії при агентському продажі готельних номерів через туристичні фірми.
Keywords: рекламна стратегія; канали збуту; ефективність; кон'юнктура ринку; маркетингові дослідження; стратегічне управління