Навчальна дисципліна «Прикладна лінгвістика» в Національному технічному університеті «ХПІ» - Васенко, Людмила Анатоліївна; Дубічинський, Володимир Володимирович (НТУ "ХПІ", 2011)
Стаття присвячена змісту навчальної дисципліни та поняттю «прикладна лінгвістика».

The article is honoured to the basic kinds of applied linguistics.
Keywords: прикладні лінгвісти; комплексні фахівці; мовознавчі науки; практичне лінгвістичне забезпечення; міждисциплінарні фахівці; науково-технічні дисципліни