English communication practice - Petrasova, S. V.; Bratus, T. V.; Nikonorov, S. I. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Навчально-методичний посібник з курсу "Практикум з мовної комунікації (англійська мова)" призначено для формування та удосконалення знань і навичок, необхідних для високого практичного володіння англійською мовою, точного та всебічного розуміння оригінальних англійських текстів, а також подальшого поповнення словникового запасу студентів. У навчально-методичному посібнику наведені вправи з лексики, граматики та говоріння, пропонуються тексти з проходження співбесід та відповідні завдання для розвитку навичок письмового та усного мовлення.
Практикум з мовної комунікації (англійська мова)
Keywords: lexical translation; career success; grammar task; infinitive; gerund; lexical translation