Побудова областей стійкості і функціоналу якості інформаційно-керуючої підсистеми електрогідравлічних слідкуючих приводів багатоцільових транспортних засобів - Ніконов, О. Я.; Подоляка, О. О.; Улько, В. Ю. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянута задача параметричного синтезу інформаційно-керуючої підсистеми електрогідравлічних слідкуючих приводів багатоцільових транспортних засобів на основі методів імітаційного моделювання. Побудовані області стійкості і функціонал якості замкненої системи.

In paper the problem of parametric synthesis of informational-controlling subsystems of electrohydraulic servo drives of multi-purpose vehicles on the basis of methods imitative simulation is considered. Areas of stability and functional of quality of a looped system are constructed.
Keywords: параметричний синтез; імітаційне моделювання; замкнена система; informational-controlling system; electrohydraulic servo drive; vehicle