Методичні вказівки до виконання індивідуального домашнього завдання з елементами гейміфікації "Дослідження руху тіла, кинутого під кутом до горизонту" з курсу "Фізика" - Гапоченко, Світлана Дмитрівна; Любченко, Олена Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В методичних вказівках наведена розробка і приклад виконання індивідуального домашнього завдання «Дослідження руху тіла, кинутого під кутом до горизонту» з елементами гейміфікації. Розробка сприяє індивідуалізації навчання та формуванню і розвитку навичок студентів до самостійної роботи, активізує їхню навчально-пізнавальну діяльність. Призначено для студентів усіх спеціальностей.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; фізика; гейміфікація; дослідження руху тіла; горизонт