Робоча програма навчальної дисципліни "Технології програмування" - Ткачов, Андрій Михайлович; Воропай, Наталя; Мілевський, Станіслав Валерійович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни – вивчення технологій програмування, придбання студентами знань і навиків в області розробки алгоритмів, створення, трансляції та налагодження прикладних програм, застосування бібліотек та модулів для створення програних забезпечення для вирішення задач аналізу та захисту інформаційних систем, що необхідно для професійної підготовки бакалаврів зі спеціальності «Кібербезпека».
Keywords: структури даних; робота з файлами; основні модулі; об'єктно-орієнтоване програмування; технології кібербезпеки; технології шифрування