Сучасний стан дисципліни "Фізичне виховання" - Борейко, Наталя Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В дослідженні зроблено аналіз існуючої системи фізичного виховання. Встановлено проблематику системи фізичного виховання ЗВО. Розглянуто особливості реформування системи фізичного виховання в Україні. Обґрунтовано шляхи вдосконалення процесу фізичного виховання.
Keywords: вища школа; реформування освіти; студенти; фізична культура; здоров'я нації; підготовка фахівців