Мотиваційно-аксіологічний критерій сформованості культури ділового спілкування майбутніх фахівців фармакологічних спеціальностей - Чернишенко, Ольга Олександрівна (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2020)
У статті здійснено характеристику мотиваційно-аксіологічного критерію сформованості культури ділового спілкування майбутніх фахівців фармакологічних спеціальностей. У результаті аналізу визначені показники мотиваційно-аксіологічного критерію.
Keywords: мотиваційно-аксіологічний критерій; культура ділового спілкування; майбутній фармаколог; показник; motivational and axiological criteria; business communication culture; future pharmacologist; indicator