Трощій, Т. В.2017-12-122017-12-122008Трощій Т. В. Розрахунок конкурентоспроможності термоформованих гарнірів для супів / Т. В. Трощій // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 43. – С. 82-85.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33331Розглянуто шляхи вирішення проблеми оновлення асортименту перших страв завдяки створення нових гарнірів з високими функціональними властивостями. Досліджено конкурентоспроможність та розраховано економічну ефективність технології термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці для перших страв.ukзнежирені зародки пшениціекструзійна обробканапівфабрикатираціональне харчуванняРозрахунок конкурентоспроможності термоформованих гарнірів для супівArticle