Особливості вибору бази розподілу постійних загальновиробничих витрат для сезонної продукції - Цибань, П. Ю. (НТУ "ХПІ", 2009)
В роботі розглянуто особливості вибору бази розподілу постійних загальновиробничих витрат на підприємстві з сезонним характером діяльності.

Features of a choice of base of distribution fixed overhead costs for the enterprise with an activity seasonal nature are considered in work.
Keywords: виробнича собівартість; реалізована продукція; калькулювання; бухгалтерський облік