Автоматизація дослідження та випробовування мікрохвильових печей - Зарвиро, Валерій Олександрович; Грищук, Юрій Степанович (НТУ "ХПІ", 2010)
Розроблена структурна схема для автоматичного дослідження мікрохвильових печей. Вибраний базовий мікроконтролер для проведення досліджень. Розроблений алгоритм роботи програми для дослідження режимів роботи мікрохвильової печі.

The block diagramme of automatic researches is developed for microwaves. The base microcontroller for carrying out the researches is chosen. The algorithm for researches of operating modes in the microwave is developed.
Automation of researches and tests in microwaves
Keywords: мікроконтролер; НВЧ випромінювання; аналого-цифровий перетворювач; порт; testing; block diagramme; microcontroller