Учёт функциональных особенностей аналого- цифрового преобразования сигнала некогерентного рассеяния - Коптяева, А. С.; Пуляев, Валерий Александрович (НТУ "ХПИ", 2010)
Висвітлено питання про особливості представлення сигналу розсіяння цифровим кодом та про необхідність корекції результатів обчислень ординат кореляційних функцій цього сигналу у випадку появи похибок при такому перетворенні.

A question is reflected about the features of presentation of signal of dispersion by a digital code and about the necessity of correction of results of calculations of ordinates of functions of correlations of this signal in the case of appearance of errors at such transformation.
Keywords: ионосфера; корреляционные функции; квантование; радиолокатор; коррелятор; предпроцессоры