Комп'ютерне моделювання технологічних процесів переробки корисних копалин - Сергєєв, Павло Всеволодович; Білецький, Володимир Стефанович (Східний видавничий дім, 2016)
Видання присвячене методології і практиці дослідження технологічних процесів переробки корисних копалин шляхом активного факторного планування експериментів з використанням сучасних комп'ютерних програм статистичного аналізу. Книга може бути корисно для працівників навчальних, науково-дослідних і проектних інститутів гірничого профілю. Зокрема, може бути корисно для студентів, аспірантів, докторантів з наук гірничого профілю, а також для працівників дослідницьких лабораторій гірничих фірм і підприємств.
Keywords: переробка корисних копалин; корисні копалини; комп'ютерні технології; технологічні процеси переробки