Контролінг як інформаційна та витратна функції управління промисловим підприємством - Ткачов, Максим Михайлович; Перерва, Петро Григорович; Майстро, Дарина Сергіївна (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2017)
Результати дослідження питань контролінгу як інформаційного центру з підтримки менеджменту, дозволяють сформувати основні задачі цього менеджерську інструменту та напрямки його використання.
Keywords: контролінг; управління; економіка; витрати; підприємства