Особливості лідерських якостей у курсантів ВНЗ МВС України - Іванова, Марина Олегівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розкривається проблема лідерства, описані типи та функції лідерів. В процесі дослідження визначено особливості лідерських якостей у курсантів ВНЗ МВС України.

In the article the problem of leadership, describes the types and functions of leaders. The study identified characteristics of leadership qualities in cadets University Affairs of Ukraine.
Features leadership qualities of the ministry of internai affairs of Ukraine cadets
Keywords: лідерство; функції лідера; аналіз факторний; авторитет; взаємодія; конструкт когнітивний; особистість; вплив; організатор; керівництво; відповідальність; мислення стратегічне; адміністратор; експерт; планування; leadership; factor analysis; cadets