Удосконалення контрольно-аналітичної діяльності керівника ЗНЗ в умовах післядипломної освіти - Єрмакова, Л. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
Автором дослідження розроблено, теоретично обґрунтувано та експериментально перевірено моделі удосконалення контрольно-аналітичної діяльності керівника загальноосвітнього навчального закладу. У статті експериментально підтверджено ефективність розробленої моделі в умовах післядипломної освіти.

It is developed by a research author, in theory it is grounded and the models of improvement of control-analytical activity of leader of general educational establishment are experimentally tested.
Keywords: навчально-виховний процес; загальноосвітній навчальний заклад; педагогічна освіта; науково-методичні заходи; практичні заходи