Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункової роботи) з дисципліни "Устаткування закладів готельно -ресторанного господарства" - Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Мартинова, Вікторія Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дисципліна спрямована на формування комплексу необхідних знань, які дозволять майбутнім фахівцям кваліфіковано вирішувати питання у сфері раціонального використання та експлуатації професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета та цілі дисципліни. - оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками щодо основних видів, принципів дії, правил експлуатації та техніки безпеки професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства задля підвищення ефективності їх діяльності та конкурентоспроможності.
Keywords: методичні вказівки; ресторанне господарство; конкурентоспроможність; технологічне устаткування; харчовий блок; енергоефективність; екологічність; бізнес