Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаМартинова, Вікторія Вікторівна2024-10-102024Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункової роботи) з дисципліни "Устаткування закладів готельно -ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти спец. "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Н. В. Якименко -Терещенко, В. В. Мартинова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 20 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82240.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82240Дисципліна спрямована на формування комплексу необхідних знань, які дозволять майбутнім фахівцям кваліфіковано вирішувати питання у сфері раціонального використання та експлуатації професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Мета та цілі дисципліни. - оволодіння теоретичними знаннями та практичними навичками щодо основних видів, принципів дії, правил експлуатації та техніки безпеки професійного устаткування закладів готельно-ресторанного господарства задля підвищення ефективності їх діяльності та конкурентоспроможності.ukметодичні вказівкиресторанне господарствоконкурентоспроможністьтехнологічне устаткуванняхарчовий блокенергоефективністьекологічністьбізнесМетодичні вказівки до виконання індивідуального завдання (розрахункової роботи) з дисципліни "Устаткування закладів готельно -ресторанного господарства"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-2927-7989